Velkommen til Afrika og den eksotiske øya Zanzibar! Hvorfor ikke leie en privat bungalow rett på stranden? Kom og opplev Zanzibar!

Öya Zanzibar

 

Zanzibars største øya Unguja heter er ca 1554 km ² og har ca 1 million innbyggere. Zanzibar er en del av Tanzania, men har en viss autonomi. Den viktigste næringen er eksport av krydder, turisme og fiske. Hvis du leter etter en avslappende ferie i paradis, bør du prøve Zanzibar. Øya er kjent for de hvite strendene, blå himmel og turkis vann. Atmosfæren er veldig fredelig og avslappende. Du vil merke at favoritt uttrykk for Zanzibar er "Hakuna Matata" som betyr å ta det med ro. En uke eller to i Zanzibar vil gjøre deg godt uthvilt, men også gi deg mange nye erfareneheter som du vil huske for livet.

Høytiden

 

Du kan besøke Zanzibar året og sannsynligvis været blir vakkert med minimal regn. I løpet av april og mai måneder er mest av regn. I løpet av juni til august, da Europa har sommerferie er hva de fleste turister i Zanzibar. Zanzibar er populært blant italienere, tyskere, sørafrikanere og Scandinaver. Temperaturen er vanligvis mellom 30 til 35 grader og vannet er nesten alltid en temperatur på 25-30 grader. Det er vanligvis en behagelig bris som gjør varmen føles ikke som reell.

Zanzibars historie

 

Zanzibar har en eldgammel historie og er best kjent for å være et knutepunkt for handel. Da europeerne kom til Zanzibar på 1500-tallet som øya ble brukt som en inngang til Afrika. De fleste oppdagelsesreisende som Livingstone og Stanley kom til Zanzibar før de gikk videre for å finne det afrikanske kontinentet. Under slavehandelen som araberne brukte Zanzibar som et handelssenter. I en periode var det hovedstaden i Zanzibar, Oman. Sultanen av Oman bygget sitt palass på Zanzibar.Stone Town er hovedstaden og de ​​fleste attraksjonene. Museum "House of Wonders" er i en av de gamle palassene.

Copyright © All Rights Reserved