Strandbungalowen i Jambiani

Direkte på stranden!

 

Bungalowen ligger rett på stranden! Gå rett ut i det hviteste pulver sand tilgjengelig. Ved høyvann, kan du hoppe i vannet bare 10 meter fra huset. Hvis du ønsker å oppleve paradis, men ikke bruke den i et 5-stjerners hotellet allinclusive så Jass Hotel ditt førstevalg! Du får en privat bungalow bare for dere selv. Du kan holde opptil 9 personer i bungalow. Hvis du ønsker å lage sin egen mat, er det et fullt utstyrt kjøkken.

Spektakulær utsikt

 

Utsikten fra Bungalowen er fantastisk! De har aldri lei av å se ut over den endeløse indiske hav og sitt turkise vann. Langt ut, kan du se hvordan bølgene treffer rev. Om natten himmelen er vanligvis så full av stjerner som overrasket. I morgen på. 6, kan man se hvordan solen stiger over det indiske hav.

Store og romslige terrassen!

 

Terrassen ovenpå som er ca 40m2 er der du tilbringer mest tid når du er i huset. Det er fire solsenger, et stort bord og flere stoler. Hvorfor ikke starte dagen med frokost på terrassen og avslutt med en middag på samme sted! De nærliggende restaurantene levere mat til å ta Bungalowen hvis du ikke ønsker å lage mat for seg selv.

Copyright © All Rights Reserved