Kontakt

Jass Villa

 

Bungalowen er fullt møblert med fire Zanzibar dobbeltsenger og en enkeltseng (totalt sover 9 stk). Det er bord og stoler nok til alle. På terrassen er det 4 stk solsenger. Begge etasjene har et bad med dusj, toalett og vask. Det er kaldt og varmt vann. Huset har strøm med europeiske uttak. Alle soverommene har takvifter og mosquito net. Kjøkkenet har en kombinert elektrisk komfyr og gasskomfyr. Det er også et kjøleskap og fryser det. Det er plater, glass og bestikk til alle personer. Sengetøy og håndklær er også inkludert i huset. Rengjøring utføres annenhver dag eller etter avtale.

Leieinformasjon

 

Hvis du er interessert i å leie Jass Hotel, send oss ​​en e-post med datoene du er interessert i og hvor mange mennesker du er. Vi vil komme tilbake til deg snart med et tilbud.

 

 

Restaranter

 

Det finnes mange restauranter og barer langs stranden. Det finnes også en rekke lokale restauranter i landsbyen. Alle restauranter serverer fantastiske fersk fisk (fangst av dagen). Selvfølgelig kan du også få kjøttretter, pasta og pizza. Til tross for at en muslimsk samfunn som servert alkohol i de fleste restauranter i dag. Noen av de beste restaurantene er:

- Al Hapa

- Chez Hassan

- Coral Rock

- White Sands

Godt å vite

 

Lufttemp: Normalt rundt 30-35 ° C

Vann temp: Normalt rundt 25-30 ° C

Vind: Det er to sesonger når vinden kite surfing er mulig, fra desember 15 til mars 15 (Westerly vind) og 15 juni-15 oktober (Southern Wind)

Regn Sesong: April og mai

Tide: Normalt to ganger per dag. En i morgen og en på ettermiddagen / kvelden.

Vaksine: Gulfebervaksinasjon er obligatorisk for besøkende til Zanzibar. Ikke glem å ta den gule kort. Vi anbefaler også at du tar anti-malaria tabletter.

Elektrisitet: Ta lommelykter fordi Jambiani har ingen gatelys Det er også strømbrudd flere ganger i uken. Oftest så hold den i et par timer.

Mygg: Bruk myggnett om natten (tilgjengelig på alle senger) og insektmiddel hvis du bo ute om natten.

Tid: GMT +2 (3 vinteren)

Språk: Engelsk og swahili (kiswahili)

Valuta: US Dollar og Tanzania Schilling, minibanker er kun tilgjengelig i Stone Town

Alkohol: Alkoholholdige drikkevarer serveres på de fleste restauranter, men bare solgt i butikker i Stone Town.

Religion: Overveiende Muslim

 

Copyright © All Rights Reserved