Strandbungalowen i Jambiani

Direkt på stranden!

 

Bungalowen ligger direkt på stranden! Kliv rätt ut i den vitaste pudersanden som finns. Vid högvatten kan du hoppa i vattnet bara 10 m från huset. Om du vill uppleva paradiset men inte spendera det i ett 5-stjärnigt allinclusive hotell så är Jass Villa ditt självklara val! Ni får en privat Bungalow alldeles för er själva. Man kan bo upp till 9 personer i Bungalowen. Om man vill laga sin egen mat så finns det ett fullt utrustat kök.

Spektakulär utsikt!

 

Utsikten från Bungalowen är spektakulär! Man tröttnar aldrig på att blicka ut över den ändlösa Indiska oceanen och dess turkosa vatten. Långt ut kan man se hur vågorna slår mot revet. På natten är himlen oftast så full av stjärnor att man häpnas. På morgonen runt kl. 6 så kan man se hur solen stiger över Indiska oceanen.

Stor och rymlig terass!

 

Terassen på övervåningen som är ca 40m2 är där man spenderar mest tid när man är i huset. Där finns 4 solbäddar, ett stort bord och flera stolar. Varför inte börja dagen med en frukost på terassen och avsluta den med en middag på samma ställe! De närliggande restaurangerna levererar gärna maten till Bungalowen om ni inte vill laga mat själva.

Copyright © All Rights Reserved