Kontakt

 

Emaila oss på:

info@discoverzanzibar.org

Jass Villa

 

Bungalowen är fullt möblerad med 4 Zanzibar dubbelsängar och 1 enkelsäng (totalt sover man 9 st). Det finns bord och stolar som räcker åt alla. På terassen finns det 4 st solsängar. Båda våningarna har badrum med dusch, toalett och handfat. Det finns kallt och varmt vatten. Huset har elektricitet med Europeiska uttag. Alla sovrum har takfläktar och sängarna har myggnät. Köket har en kombinerad elektrisk spis och gasspis. Det finns också kyl och frys där. Det finns tallrikar, glas och bestick till samtliga gäster. Sängkläder och handdukar ingår också i huset. Städning utförs varannan dag eller enligt överenskommelse.

Hyresinformation

 

Om du är intresserad av att hyra Jass Villa så skicka oss ett email med de datum du är intresserad av samt hur många personer ni är. Vi återkommer till er inom kort med en offert.

 

 

 

Restauranger

 

Det finns många restauranger och barer längs med stranden. Det finns också ett antal lokala restauranger inne i byn. Alla restauranger serverar underbar färsk fisk (dagens fångst). Självklart kan man också få kötträtter, pasta och pizza. Trots att det är ett muslimskt samhälle så serveras det alkohol på de flesta restauranger numera. Några av de bästa restaurangerna är:

- Al Hapa

- Chez Hassan

- Coral Rock

- White Sands

Bra att veta

 

Luft temp: Normalt runt 30-35 °C

Vatten temp: Normalt runt 25-30°C

Vind: Det finns 2 vindsäsonger när kitesurfning är möjligt; 15 December till 15 Mars (Nordlig vind) samt 15 Juni till 15 Oktober (Sydlig vind)

Regnsäsong: April och Maj

Tidvatten: Normalt 2 gånger per dag. En på förmiddagen och en på eftermiddagen/kvällen.

Vaccin: Vaccinering mot Gula febern är obligatoriskt för besökare till Zanzibar. Glöm inte att ta med Gula kortet. Vi rekommenderar också att man tar antimalaria tabletter.

Elektricitet: Ta med ficklampor eftersom Jambiani inte har några gatulysen Det är också strömavbrott flera gånger per vecka. Oftast så håller det på ett par timmar.

Mygg: Använd myggnät på natten (finns över samtliga sängar) samt myggmedel om ni vistas ute kvällstid.

Tid: +2 GMT (+3 under vintertid)

Språk: Engelska och Swahili (Kiswahili)

Valuta: US Dollar och Tanzania Schillings, uttagsautomater finns endast i Stone Town

Alkoholhaltiga drycker: Serveras på de flesta restauranger men säljs endast i butiker i Stone Town.

Religion: Huvudsakligen Muslimer

 

Copyright © All Rights Reserved